Friday, 21 June 2013


Sweet saturday : First Tryy .
Hazwani , Hanis , Alyn , Faza 
                                     Hyee Uolls yang cantik dan jelita lagi manis dan handsome lagi bergaya ,
                                  


Kursus kenaikan pangkat Bagan Lalang 

Hari tu kaaan ? kan ? kan ? Kami berempat pergi kursus kenaikan pangkat Stuff/Sarjan dekat bagan lalang . Bapak penat doh pegi sane . First time pergi rase macam waaaah . waah . gelabah en . tapi bile dah lame best pulak . adat time nak makan kene ajak semua yang ade dekat situ makan sekali . Contoh dia macam ni . ''Jemput makan cik , jemput makan stuff , jemput makan semua . Aum aum aummm '' Haaaa . macam tuh laaa . haha . Extion je lebih en aku ni . -.- Bnyak gila ah pengalaman . Lagi2 time kawad . Waaah , aku keluarkan suare macam SHAHIDAN ahaha . Banyak gila aktiviti kitorang buat , Tali temali , Kawad , Kerohanian , Ikhtiar hidup , macam2 lagi laaa . Haha . paling tak bole belah kene tangkap ikan keli . Wohh . aku tolong siang je :P 
Takut lah nak tangkap nanti kene sengat baru tau . Ekeke . *Bajet2 je aku ni* >< 
Kay . stop cakap bende ni . Last day sebelom nak balik sekolah tu rase sedih la jugak . Sebb dah tak dapat jumpe diorang . Budak Cyberjaya , SAMSMEL , Sungai pelek , Rindu gile dekat diorang dooh . Time nak belahh tuu . akhirnya bagi annouce , Pngkat yang dapat oleh setiap orang . Aku orng yang ke 12 kod -.- Yakin je dapat Stuff , Rupenyeee . SARJAN jee . Tapi tak pe .Alhamdulillah . 
Faza , die dapat Stuff . Tahniah dekat dia . Ynag lain semua Sarjan . Sir Firdaus cakap , kitorang bakal conduct KRS tahun depan . Yyeeeeeh . Tak sabar :P Tuh je kod . 


XOXO 

    Publish .

No comments:

Post a Comment