Saturday, 22 June 2013

drama-drama sebelum kahwin

Mat lutfi .Yeaaaaaaayy.

                     
Assalamualaikum dan salam sejahtera .

Dup dap dup dap . 
Si jantung hatiku dah mula buat perangai . Takut gila nak kawad negeri nanti :3 Dengan trialnya . Fuhh~
Hari ni nak cerita pasal Mat Lutfi . Korang kenal kan ? Elele . nipulah kalau cakap tak :P 
Wani suke tengok video die . Semua best2 . Kalau boleh , tengok vid uh gelak sesorang . xD 
Untung gila sape dapat dia . Serius untung . Salah satu cerita yang best ni diaaaa . Kelakar . maklumlaaah ~  
Minat gila dekat diaaa . Kire crush lah ni --' Hhaha . Artis buleh jadi crush ? Wohh . untungkan dia ? belajar dekat luar negara.^^
Sambil2 uh buat video lagi . Ekeke . untunglah Mat lutfi . Sarangehae~ Tataaa

Kalau nak tengok dia ... Dia ada account Youtube . so anda boleh ke sana sekarang ! Dekat sana banyak dia buat cover cerita . Korang bolehlah dengar sambil melihat matanya yang comel lagi menawan . Haaa~ 
Saja nak promote dia . Ala promote je pun . Bukan nak suruh kahwin dengan dia k.  Heheh . 

"Ayat manis tu , rosak gigi "




No comments:

Post a Comment