Friday, 7 June 2013

Official Music Video | Tasha Manshahar & Syed Shamim - Be Mine #CloraStudio


Official Music Video | Tasha Manshahar & Syed Shamim - Be Mine

Assamualaikum dan salam sejahtera :)

Hello Dunia . Dah tengok Official Video Be mine . Kalau belum cepat-cepat pergi tengok Kay . Tapi rasanya dah gempar satu malaysia MV ni kan ? Rasanya banyak yang dah tengok . Sepp ! Kita geng ! *Ehh ? Tetiba geng jee . *Lempang cap lempong baru tahu :P
"
Nahh , tengok dulu :P

                           

                Bestkan ? Ohh tak , tak . I mean best gila kan ? Dalam sehari dua kali online and asyik pasang lagu Be mine jee . Nampak sangat I suka lagu nie tahap menggila lagi meggada . Entah tetiba rasa best sangat lagu ni . Apa istimewanya pon tak tahu . Dulu , time lagu nie baru keluar Yana tak lah suka sangat . Tapi dalam berapa hari nie keluar MV dia , terus ceq jad suka :) Saya suka , saya suka *Mei Version .

Dalam MV nie , part paling Wani suka time Syed Shamim nyanyi . And satu lagi time akak tasha buat-buat merajuk tu .time Abg Ed pulak pujuk sambil pegang tiket wayang tu . Wahh , Itu Comel K .
Part sedih time part last sekali 

"Dalam pada ku gembira, kadang kala sedih juga, kau sudah berpunya, tak mungkin jadi milik ku slamanyaa ."


Tasha Manshahar ft Syed Shamim Al-Idrus . Dalam MV Be Mine ini , teserlah ke "Sweet" an disitu . Wahh . And sejak tengok MV ni kan saya  selalu je stalk twitter kak Tasha dengan abg Ed .  *Baru mengenal dunia Dulu Keba keba keba je .Haaaa :P
Begitulah jawabnya . Serius . Tetiba jadi peminat fanatik Tasha Manshahar and Syed Shamim . *Haaaaaaa , nampak tak permainan dia ?
And wani suka jugak lagu Cuba Teka . Yoo . sangat memahami isi hati waaa. U tau ka ? Tapi Cuba teka takde MV lagi . 

No comments:

Post a Comment